Cel mai mare bal caritabil, pe 8 decembrie, la Focșani. Care sunt cauzele nobile pentru care lupta Asociatia Life Challenge

0

Life Challenge vă lansează o dublă provocare pentru acest final de an: participare la o seară de vis și sprijin în împlinirea viselor. Un sentiment din adâncul inimii, o expresie de mulțumire și un dar întors, cam așa ne-am gândit că se poate exprima cee ace noi am primit, iar alții încă nu.

Nu doar unul, ci două motive pentru care dorim să ne fiți alături în seara zilei de 8 decembrie 2018, după orele 20.00, la Restaurant Laguna, ne-au îndemnat să ne regrupăm forțele la organizarea unui eveniment care să devină memorabil pentru noi, dar și pentru comunitatea din care venim.

Avem, pe de o parte, un vis pe care încercăm de ceva vreme să-l facem realitate. Life Challenge a strâns conștiincios oamenii care pot fi de folos acelora căzuți pradă violenței domestice. Juriști, psihologi, asistenți, paznici sunt gata să ofere din timpul, cunoștințele și sufletul lor persoanelor care cad victime dominației absurde a răutății, manipulării, neputinței, bunului plac al inconștienței unora, bolii altora, sau pur și simplu pornirilor de moment întâmplătoare, devenite regulă mai apoi. Asociaţia LIFE CHALLENGE înfiinţează în municipiul Focşani un centru de urgenţă pentru victimele violenţei în familie, centru cu program non-stop, oferind spaţii de cazare temporară, mâncare caldă, consultanţă juridică gratuită şi consultanţă psihologică.

Credința, speranța și caritatea sunt trei virtuți care ne dovedesc oameni și ne dau verticalitate între semeni. E bine să vorbești bine, dar e și mai bine să faci bine. Așa încât …

Al doilea proiect pentru care ne vom aduna toată forța și priceperea să organizăm Winter Charity Ball, este Centrul D.A. din cartierul Sud al municipiului nostru, situat pe Aleea 1 Iunie, în PT 9, patronat de Asociația ”Sfântul Stelian – Ocrotitorul Copiilor”.

Centrul D.A. s-a materializat din nevoia copiilor care locuiesc în cartierul Sud de a petrece timp de calitate mai aproape de casa lor, în compania altora ca ei, acoperind o parte dintre necesitățile educaționale și de timp liber calitativ, pe care părinții nu au posibilitatea să le-o ofere. Așa încât, voluntari și prieteni, au înființat de aproape un an, Centrul D.A. care prezintă alternative pentru timpul liber al copiilor de toate vârstele, propunerile încercând să acopere cerințele pentru promovarea unui examen, sau, în varianta lejeră, alternativă socială la timpul petrecut în singurătate ori în compania tehnologiei cu care suntem toți ”corupți” în măsuri diferite.

Și cum voia bună unește Cetatea, stăruim pe lângă cei care pot și vor să ne fie alături, sprijinind cele două proiecte – unul în fașă, celălalt în derulare -, la Restaurant Laguna, pe 8 decembrie 2018, orele 20.00. Ce aducem noi? Recital de excepție Călin Geambașu Band, Ana Maria Botezatu, Andreea Monac, DJ destoinici, dance acts, tombolă, invitați surpriză, pe lângă meniul pe toate gusturile și dorința de a petrece o seară de vis. Cu ce să vă apropiați cât mai mulți? Voie bună, poftă de viață și multă iubire către semenii noștri. Nu puteți ajunge? Faceți o surpriză cuiva, cumpărându-i un bilet. Costă 200 lei și poate fi achiziționat la numărul de telefon 0799020359, la cafeneaua Chez Nous de pe str. Republicii sau prin mesaj pe pagina de facebook Asociația – Life Challenge.

Life Challenge2 - Cel mai mare bal caritabil, pe 8 decembrie, la Focșani. Care sunt cauzele nobile pentru care lupta Asociatia Life Challenge

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here