Cel mai mare steag al UE din România ajunge, vineri, la Focșani

0

Mai multe filiale ale USR, respectiv Vrancea, Botoșani, Iași, Vaslui, Galați și Buzău, organizează vineri, 10 august, un marș “Pentru o Moldovă Europeană”. În cadrul acestui marș, în municipii va fi desfășurat cel mai mare steag al Uniunii Europene din România.
La Focșani, uriașul steag va fi desfășurat la ora 16:15.
„Evenimentul USR reamintește și dorința locuitorilor Moldovei de a avea o infrastructură europeană, care să deschidă calea dezvoltării economice a regiunii noastre și crearea de șanse pentru românii care își doresc să muncească în țara lor. Moldova europeană are nevoie de autostrada Ploiești-Buzău-Focșani-Bacău-Iași pentru a atrage investitori și a crește numărul locurilor de muncă, iar deschiderea către Europa și progres este vitală”, a declarat președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte.
Traseul marșului „Pentru o Moldovă Europeană” este următorul: Botoșani (ora 08:00), Iași (ora 10:30), Vaslui (ora 12:15), Bârlad (ora 13:45), Tecuci (ora 15:00), Focșani (ora 16:15, Piața Unirii), Buzău, (ora 18:00), București, (Piața Victoriei, ora 20:15).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here