Cerere de recuperare a impozitului auto, pe Facebook

0
825

Gropi asfalt - Cerere de recuperare a impozitului auto, pe Facebook

Pe rețeua de socializare a apărut recent, o cerere adresată autorițăților municipale ale municipiului Focșani. Prin această cerere se cere returnarea impozitului auto datorită faptului că starea drumurilor din Focșani este una jalnică.

„ Subsemnatul… solicit returnarea impozitului auto al autovehiculului,  deorece drumurile foarte rele din municipiul menționat au afectat starea tehnică a autovehiculului, necesitând reparații datorate de starea șoselelor din raza municipiului respectiv”, este textul cererii care a fost postată integral pe facebook.

Inițiativa aparține unui focșănean sătul să meargă cu mașina la reparații, după ce aceasta s-a defectat de mai multe ori. Cererea a fost distribuită de mai multe persoane din Focșani, în speranța că autoritățile vor lua măsuri în ceea ce privește starea străzilor din municipiu.

“E timpul să ne cerem drepturile! Toți șoferii care sunt afectați de drumurile proaste, să meargă la primărie cu cererea completată! Cât mai multe share-uri vă rog!.”, este mesajul care a fost atașat distribuirii.

Săptămâna aceasta și fostul viceprimar al Focșaniului, Tudorel Trofin, a criticat municipalitatea, într-o conferință de presă, pentru “lipsă de viziune” în ceea ce privește tratarea situației infrastructurii rutiere din Focșani.

Rămâne de văzut și câți dintre acei care au distribuit-o, o vor completa și o vor înainta persoanelor responsabile.

cerere recuperare impozit auto - Cerere de recuperare a impozitului auto, pe Facebook

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here