Cine este polițistul care a refuzat șpaga și a anunțat Direcția Anticorupție când șoferul oprit în trafic i-a oferit mită

0
963

Inspectorul principal Cristi Manta de la Serviciul Poliției Rutiere Vrancea este ofițerul care a anunțat ofițerii anticorupție în momentul în care un șofer tras pe dreapta s-a oferit să-i dea mită. Conducătorul auto fusese tras pe dreapta de ofițerul de la circulație întrucât rula cu viteză prea mare. Când i-a solicitat documentele, și-a dat seama că șoferul era băut. Aparatul Dragger a confirmat, alcoolemia fiind de 0,51 la mie alcool pur în aerul expirat.

Cum asta înseamnă dosar penal, șoferul s-a oferit să-i dea polițistului 400 de lei ca să închidă ochii și să “uite” că l-ar fi oprit în trafic. Inspectorul principal a părut să accepte, dar și-a anunțat superiorii și a urmat flagrantul. Cristi Manta nu este la prima “ispravă” de acest gen.

Din 2009, an din care lucrează la Serviciul Rutier, a mai refuzat șpăgi oferite în trafic de șoferi certați cu legea care au crezut că scapă mituindu-l pe polițist. Un caz tras la indigo, care l-a avut în prim plan tot pe Cristi Manta, a avut loc în anul 2013. Și atunci, șoferul băut a încercat să-i dea mită 400 de lei și s-a ales, în schimb, cu un dosar penal pentru dare de mită.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here