Claudiu Matei, noul preşedinte interimar al organizaţiei TNL Focşani

0
393

Organizaţia judeţeană de tineret a PNL Vrancea, condusă de către consilierul judeţean Alexandru Ciprian Epure, s-a întrunit pentru prima oară după validarea noului Birou Politic Județean TNL Vrancea.

Printre punctele aflate pe ordinea de zi a şedinţei s-a aflat şi validarea noului preşedinte interimar al organizaţiei de tineret municipale, TNL Focşani, în persoană tânărului liberal Claudiu Matei, actual preşedinte interimar al organizaţiei de studenţi a PNL Vrancea.

Claudiu Matei are 23 de ani, este membru PNL din anul 2012, iar la alegerile locale din 5 iunie 2016 a candidat la funcţia de consilier judeţean pe lista PNL Vrancea.

După validarea mandatului de preşedinte interimar, Claudiu Matei urmează să-şi formeze Biroul Politic Municipal.

Amintim faptul că organizaţia TNL Focşani a avut o conducere bicefală după fuziunea celor două mari partide, PNL şi PDL, avându-i copreşedinţi pe Alin Dobre (PNL) şi Ionuţ Copăcescu. (PDL).

„Vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată. TNL Focşani reprezintă cea mai numeroasă şi activă organizaţie de tineret din judeţ şi, totodată, una dintre cele mai active organizaţii din ţară. Este o onoare dar şi o mare responsabilitate să fiu preşedintele organizaţiei de tineret a PNL Focşani. Îmi doresc atragerea în viaţa politică a tinerilor deschişi către dezvoltarea comunităţii locale, prin diverse proiecte pe care noi, ca şi organizaţie politică de tineret, le putem realiza. Îndemnul meu către tineri este acela de a se implica activ şi de a promova dezvoltarea spiritului civic”, a declarat Claudiu Matei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here