Clubul Sportiv Municipal Focşani face ANGAJĂRI

0
554

Anunţ important pentru vrâncenii care sunt în căutarea unui loc de muncă. Clubul Sportiv Municipal Focsani 2007 este în căutare de personal. Instituţia scoate la concurs trei posturi de paznici şi unul pentru un muncitor necalificat, angajările urmând a se face pe perioadă nedeterminata.

Pentru participarea la concurs, candidatii trebuie sa fie cetăţeni româno, să aibă cunostinte de limba romana, scris si vorbit, sa aiba varsta minima reglementata de prevederile legale, sa aiba o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate, sa indeplineasca conditiile de studii si dupa caz de vechime sau alte conditii specifice potrivit cerintelor postului scos la concurs, sa nu fi fost condamnat definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie care l-ar face incompatibil cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

Dosarele de concurs se vor depune la secretariatul C.S.M.Focsani 2007 pana pe data de 09.02.2017 ora 16.30. Persoana de contact este Gurguiatu Carmen – secretar, telefon 0237/231483.

Concursul va  avea o probă scrisă care va fi susţinută pe 20 februarie, la sediul clubului şi interviul, în data de 23 februarie. Probele sunt eliminatorii, punctajul minim obtinut la fiecare proba fiind de 50 puncte din 100.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here