Comercianții ambulanți din Slobozia Bradului și Tâmboiești, în vizorul Poliției

0
422

Comercianții care-și vând marfa pe marginea drumului, pe raza comunelor Slobozia Bradului și Tâmboiești, au fost luați la bani mărunți, zilele trecute, de către polițiști, care au organizat o acțiune în scopul impunerii unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, cât și pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație.

Polițiștii au făcut verificări punctuale pentru identificarea și sancționarea faptelor ilicite ce se comit în zona DN 2 – E 85, cu privire la activitățile economice de valorificare a fructelor și de exercitare a comerțului cu aceste produse.

Totodată, acțiunea a avut ca obiectiv impunerea unor măsuri de siguranța rutieră, având ca scop reducerea riscului de producere a accidentelor de circulație, în contextul în care, pe DN 2 – E 85 sunt amplasate tarabe ale comercianților în zona de siguranța a drumului, acestea putând reprezenta un real pericol, având în vedere valorile de trafic ce se înregistrează pe acest sector de drum, cu precădere în această perioadă a anului.

În urma activităților desfășurate au fost controlate 92 de persoane și 68 de autoturisme, fiind aplicate 74 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18500 lei. Totodată au mai fost constatate și 2 infracțiuni, ambele la regimul rutier.

Polițiștii au depistat pe marginea DN2-E85 16 persoane care efectuau acte ilegale  de comerț cu produse agroalimentare.

Poliția avertizează că astfel de activități vor continua și în perioada următoare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here