Comunele vrâncene au nevoie de investiții

0
202

Astăzi am continuat periplul de campanie, alături de colegii mei, prin două comune gospodărite de primari PNL, Ciorăști și Bălești, două localități unde îți este tot dragul să revii, chiar dacă distanța de Focșani este mare, iar drumurile până acolo nu sunt tocmai ca-n palmă.

Edilii Nicolae Braicău și Victor Alecu sunt două exemple de oameni care sfințesc locurile de care au grijă. La Ciorăști am fost în piața nou construită, unde am discutat cu oamenii veniți să se aprovizioneze pentru gospodăriile lor.

Apoi, echipa PNL s-a ”îndulcit” la propriu la Târgul de dulciuri pregătit la Căminul Cultural din Ciorăști de elevii din localitate. Cei mici, ajutați de mămici, așa cum au recunoscut, sunt niște adevărați maeștri cofetari. Scopul vânzării dulciurilor este unul nobil, copiii dorind să strângă bani pentru o excursie cu școala. Mulțumim, copii, pentru delicioasele prăjituri!

De la Ciorăști, echipa PNL a mers la Bălești, acolo unde am discutat cu sătenii care-și dereticau gospodăriile și am vizitat o secție de confecții textile, unde lucrează angajați din comună, dar și din împrejurimi, semn că este nevoie de investiții locale de acest gen.

PNL va sprijini, prin programul de guvernare, toate categoriile sociale. Va mări alocația pentru toți copiii la 200 lei/lună, iar ca o măsură complementară de creștere economică, ajutoarele de stat vor fi țintite către IMM-urile autohtone.

Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților

ciorasti 3 3 - Comunele vrâncene au nevoie de investițiiciorasti 10 - Comunele vrâncene au nevoie de investiții

ciorasti 7 - Comunele vrâncene au nevoie de investiții

ciorasti 3 - Comunele vrâncene au nevoie de investiții

Comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here