Consilier pentru 24 de ore. Sorin Robu (PNL) și-a dat demisia din Consiliul Județean Vrancea

0

Consilierul județean Sorin Robu și-a dat demisia din postul de consilier județean, ales pe liste PNL, după ce a votat la ședința de miercuri pro-Marian Oprișan. Totodată, PNL Vrancea a decis excluderea trei consilieri din Bolotești, acuzați că au pactizat cu PSD. Iată comunicatul remis, joi seară, de PNL Vrancea:

”Sorin Robu și-a dat demisia din funcția de consilier județean PNL Trei consilieri locali PNL, de la Bolotești, au fost excluși din partid Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal filiala Vrancea s-a întrunit astăzi pentru a analiza mai multe aspecte ce vizează activitatea PNL în județ, dar și unele evenimente petrecute în cadrul unor organizații locale. La primul punct al ordinii de zi, președintele Cătălin Toma i-a anunțat pe cei prezenți despre demisia consilierului județean Sorin Robu din funcția în care fusese învestit ieri.

Demisia a fost înaintată astăzi de către Sorin Robu, după incidentul petrecut ieri la ședința de învestire în funcție a consilierilor județeni. Președintele PNL Vrancea i-a solicitat demisia consilierului județean Sorin Robu, după ce acesta din urmă a admis ieri, la finele ședinței CJ, în fața colegilor, că a votat, ”dintr-o eroare de interpretare a validării mandatului președintelui CJ”, altfel decât colegii săi liberali care au decis să nu acorde votul lor candidatului PSD. Recunoașterea sa a venit în contradicție cu alte afirmații făcute de cel în cauză, astfel încât președintele Cătălin Toma i-a cerut demisia, lucru care s-a și întâmplat.

Tot în cadrul ședinței de astăzi, Biroul Politic Județean al PNL a decis să valideze cu majoritate de voturi hotărârea organizației de la Bolotești, de a exclude trei membri liberali aleși consilieri locali, acuzați că au avut întâlniri cu candidatul PSD Ștefan Sîchin, pentru impunerea unui alt viceprimar decât cel nominalizat de PNL Bolotești.

Partidul Național Liberal filiala Vrancea va continua în următoarea perioadă analiza internă începută după alegerile din 5 iunie, pentru a lua cele mai corecte și argumentate decizii în urma unor documentări temeinice, cu privire la situația altor membri PNL asupra cărora planează suspiciuni din partea opiniei publice,” a transmis Departamentul Comunicare al PNL Vrancea.

În locul lui Sorin Robu intră în CJ Vrancea Paul Andrei Lungu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here