Consilierul Filimon, la un pas să-l facă knock out pe liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma

0

Consilierul municipal Ionuț Filimon a câștigat o nouă rundă în bătălia excluderii din PNL. După ce Comisia de Arbitraj i-a dat dreptate și a anulat hotărârea prin care acesta a fost exclus din PNL Vrancea, aceeași comisie i-a dat câștig de cauză și în ceea ce privește radierea din partid.

Ionuț Filimon a fost radiat din PNL pe motiv că nu și-ar fi achitat cotizația. În fața comisiei, consilierul municipal a dovedit cu chitanțe și alte înscrisuri oficiale faptul că și-a achitat contribuțiile către organizație. În fața probelor, Comisia de Arbitraj i-a admis contestația lui Filimon, anulând hotărârea de radiere a sa din PNL.

Scandalul din partid e departe de a se fi stins. La fel ca la ședința precedentă, când a fost luată în discuție contestația privind excluderea, Comisia de Arbitraj din PNL a ajuns la concluzia că totul nu este, de fapt, decât un război personal al liderului Cătălin Toma cu Ionuț Filimon. Mai mult decât atât, surse din PNL au denunțat o serie de presiuni făcute de apropiații lui Cătălin Toma asupra a doi membri din Comisia de Arbitraj, care au avut drept consecință demisiile acestora. Voci din interiorul partidului au precizat că Toma a produs o adevărată schismă în organizație și că nu este exclus ca zilele sale la cârma PNL Vrancea să fie numărate.

PNL Vrancea, prin purtătorul de cuvânt al organizației, nu comentează decizia de marți a Comisiei de Arbitraj, dar a anunțat că își rezervă dreptul de a contesta hotărârea la forurile superioare ale partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here