Continuă epopeea de la Casa Județeană de Asigurări. CNAS a scos la concurs postul de președinte, din Vrancea

0

mihai copaci - Continuă epopeea de la Casa Județeană de Asigurări. CNAS a scos la concurs postul de președinte, din Vrancea

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs postul de președinte al instituției din Vrancea. Pe acest post se află Mihai Copaci, însă acesta nu este agreat de CNAS, cele două părți fiind în proces.

Concursul pentru ocuparea postului de director al CJAS Vrancea se va desfășura pe 2 septembrie, proba scrisă, ulterior având loc și interviul. Între timp, doritorii se pot înscrie în vederea susținerii examenului, termenul limită de depunere al dosarelor fiind 21 august, până la ora 17.00, la sediul CNAS. Pe 25 iulie se vor afişa rezultatele selecţiei dosarelor de concurs iar eventualele contestaţii se depun la Cabinetul Președintelui CNAS, până la data de 26 august inclusiv.

Mihai Copaci, cel care se află în proces cu CNAS, mărul discordiei fiind chiar postul de șef al CJAS Vrancea, a anunțat deja că va participa la examenul ce va avea loc luna viitoare. Mihai

De-a lungul vremii, Mihai Copaci a fost demis de mai multe ori din fruntea CJAS Vrancea. De fiecare dată, el a contestat în instanță decizia Casei Naționale, și de fiecare dată a cîștigat, revenind pe post.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here