Copil de 14 ani și mama lui, loviți cu cuțitul de o rudă apropiată

0
206

cutit injunghiat  - Copil de 14 ani și mama lui, loviți cu cuțitul de o rudă apropiată

Un copil de 14 ani și mama lui de 37 de ani, din localitatea Boghești, au ajuns la  Spitalul Municipal din Adjud pentru îngrijiri medicale după ce au fost tăiați cu cuțitul. Cei doi au fost agresați de cumnatul femeii, un bărbat de 47 de ani, în urma unui scandal monstru.

„La data de 13 august a.c., poliţiştii din Bogheşti au sesizat faptul că la locuinţa unei familii din localitate are loc un conflict Z. Ana de 37 ani şi cumnatul acesteia Z. Benone, de 47 ani, acesta din urmă tăind-o cu un cuţit de bucătărie.În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că la ora 12.30, pe fondul unui conflict spontan, Z. Benone a agresat cu un cuţit de bucătărie pe cumnata sa şi pe fiul acesteia de 14 ani. Victimele au fost transportate pentru a primi îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Adjud”, susțim polițiștii.

În urma continuării cercetărilor s-a stabilit că fapta comisă întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la omor calificat, drept pentru care Parchetul de pe lîngă Tribunalul Vrancea a emis pe numele autorului ordonanţă de reţinere, acesta fiind dus în Arestul IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here