Coronavirus Vrancea: încă 24 de cazuri de noi îmbolnăviri, aproape 700 la nivel național. UPDATE

0
382

UPDATE: La nivel județean, sunt internați în spitale 83 de pacienți, dintre care cinci la Secția ATI Focșani și alți trei la Adjud. Până azi, 736 de vrânceni au fost declarați vindecați. În județ nu sunt persoane în carantină sau izolare, însă cadrele MAI continuă verificările pentru a se stabili modul în care sunt respectate măsurile stabilite în contextul infecției cu SARS-CoV-2: jandarmii au efectuat două astfel de misiuni, precum și alte 25 misiuni mixte – cu Poliția municipiului Focșani, Poliția orașului Panciu și Poliția orașului Mărășești. La rândul lor, polițiștii vrânceni au avut în ultimele 24 de ore 22 misiuni privind verificarea respectării măsurilor impuse persoanelor aflate în izolare/ carantină, 8 de depistare/ reținere a persoanelor care se sustrag acestor măsuri, dar și 37 misiuni de verificare a S.C./P.F.A a interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență.

Misiuni similare au întreprins și cadrele ISU Vrancea – două misiuni cu 2 pompieri și 2 mijloace auto au constat în verificarea a 20 operatori economici cu privire la respectarea recomandărilor/ interdicțiilor pe timpul stării de alertă, iar o altă misiune cu 3 pompieri și 1 SMURD a fost pentru transportul unei persoane suspecte COVID-19 de la Secția Boli Infecțioase Focșani la Spitalul Adjud. Autoritățile reamintesc  ca la linia TelVerde – 0800800165 cetățenii pot sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară.

Știrea inițială:

Ultimele 24 de ore au adus încă 24 de confirmări pozitive cu coronavirus în Vrancea, numărul total ajungând astfel de la 1.198 la 1.222. La nivel național, au fost înregistrate alte 698 noi cazuri de îmbolnăvire, iar până astăzi, 1.871 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. De ieri și până azi au fost înregistrate 24 decese – 16 bărbați și 8 femei, persoane internate în spitalele din Alba, Argeș, Botoșani, Brașov, Buzău, Dolj, Galați, Maramureș, București, Olt, Prahova și Sibiu. „Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 5 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 4 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 7 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 7 decese la persoane de peste 80 de ani. 23 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidități”, se arată în ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here