CSM Focşani va juca cu Top Volei Constanţa doar la Sala Polivalentă. Pe 20 februarie!

0
467

Modificare de program în confruntarea dintre CSM Focşani şi Top Volei Constanţa, din prima etapă a play-off-ului Diviziei A2 de volei feminin. La solicitarea echipei constănţene, cu care, evident, gruparea vrînceană a fost de acord, primele două meciuri, care cu siguranţă vor fi şi singurele, se vor disputa în Sala Polivalentă din Focşani pe 20 februarie.

Cealaltă confruntare din prima etapă a play-off-ului propune meciuri între Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I Bucureşti şi SLEN Medgidia. Câştigătoarele, alături de CSU Galaţi şi SCM Piteşti, merg în faza a doua a play-off-ului, care se va desfăşura în sistem turneu, în perioada 8-10 aprilie. La final, primele două clasate ajung la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1, din perioada 6-8 mai.

Altfel, în această perioadă, lotul echipei feminine de volei se află se află într-un scurt stagiu de pregătire la Gheorgheni, antrenorul Marian Rădulescu avându-le la dispoziţie pe  Andeea Buzilă, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Iulia Stoica, Mihaela Taşkiran, Andreea Matei, Adina Samoilă-Sava, Camelia Lăzăroiu, Daria Goriaeva, Alexandra Ciucă, Mălina Zwiru, Mihaela Cârlan.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here