Cum se alocă banii de la buget în Vrancea? Pe criterii politice, marca PSD

0
131

La jumătatea campaniei electorale, candidații PNL pentru Parlamentul României, care au luat la pas tot județul pentru a-și promova politica, programul și candidații, au ajuns la o concluzie cât se poate de tristă pentru județul Vrancea: comunități întregi sunt pedepsite la propriu și lăsate fără bani din cauza opțiunilor politice ale localnicilor.

“Trăim într-un județ cel puțin ciudat. Marian Oprișan și Consiliul Județean pe care îl conduce au promovat mereu o politică care pedepsește comunități întregi. Localitățile care la alegerile locale nu au votat cu PSD nu au primit bani de la buget, cu toate că sunt probleme mari cu infrastructura peste tot”, a declarat Liviu Bostan, candidat de pe poziția a doua la Camera Deputaților pe lista PNL Vrancea.

Liberalul susține că, stând de vorbă cu oamenii prin comunele pe care le-a vizitat în cele două săptămâni de campanie electorală, a descoperit că politica dusă de Marian Oprișan este aplicată și de primarii PSD, la nivelul localităților.

“Sunt sate și cătune unde o solicitare simplă, de genul un podeț de beton, care nu presupun o alocare bugetară mare, nici nu sunt luate în seamă de primari. Frazele sunt de genul următor, și citez din ce mi-au spus oamenii: nu vă fac acest lucru, pentru că nu m-ați votat la locale, n-ați votat cum trebuie. Asta înseamnă primitivism în politică, lucru care trebuie să înceteze”, a declarat Liviu Bostan.

Candidatul liberal a menționat că PNL va propune și va susține în viitorul Parlament o serie de inițiative legislative care să reglementeze situațiile de genul acesta, astfel încât să nu mai existe primari care să refuze lucrări pentru motive politice.

Bostan susține necesitatea ca primarii localităților să fie obligați prin lege să întrețină infrastructura existentă la un nivel minim, iar cei care nu fac acest lucru să fie pedepsiți.

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here