Cum se mai simte Denisa, fetița care supraviețuiește datorită unui lapte praf special, dar foarte scump

0
Denisa, fetița din Focșani diagnosticată cu mai multe boli, pe care părinții încearcă să i le țină cât de cât sub control, se simte ceva mai bine.

Fetița e cât de cât stabilă, dar are în continuare probleme cu imunitate. Iar formula de lapte praf cu care e hrănită e în continuare o necesitate pentru ea. Fetița are nevoie, lunar, de câte 10 cutii de lapte praf, prețul unei cutii fiind foarte mare.

Anunțul despre starea fetiței a fost postat pe pagina de facebook special creată pentru ea: “Buna seara !!Am fost iarasi la control cu Denisa la Spital SF.Maria Iasi ,asa cum ne este recomandat de medic. Starea de sanatate este stabilizata cu boala Crohn tot prin Lapte Modulen pentru nutritie functionala, inflamatiilor de pe intestin si Salazopirina 1g /zi ,,,si celelalte boli de care sufera .Mai putin bine ,stam cu sistemul imunitar avand deficit de imunoglobuline care este foarte important pentru corpul Denisei .In fiecare luna trebuie sa mergem la Iasi pentru perfuzie cu imunoglobuline..Doamne ajuta!!”, a scris mama fetei.

Denisa poate fi în continuare ajutată, iar cei care vor să facă donații o pot face depunând în contul bancar deschis pe numele Savu Mihaela (mama Denisei), la banca Transilvania: RO38BTRL04001201P10017XX.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here