Data limită pentru înscrieri se apropie: CURS STIVUITORIST

0

VINO la curs STIVUITORIST, Focșani, curs acreditat şi avizat ISCIR, diplome recunoscute! Cunoştinţe teoretice şi practică asigurată! Formatori profesionişti. Vrei să obții sau să îți reînnoiești atestarea necesară unui stivuitorist? Urmează cursul nostru avizat ISCIR!

Stivuitorist 1 - Data limită pentru înscrieri se apropie: CURS STIVUITORISTTe ajutăm nu doar să înveți o meserie, ci și să obții atestatul care îți va permite să activezi legal în domeniu. Vei învăța ce presupune Calificarea de Stivuitorist și toți factorii de care depind această activitate complexă: tipul vehiculului, tipul şi categoria mărfurilor transportate, calitatea şi eficienţa transportului, gradul de securitate realizat pentru vehiculul şi marfa transportată, gradul de optimizare a transportului, profesionalismul, aplicarea normelor de protecţie a muncii, a normelor PSI şi a normelor privind protecţia mediului înconjurător.

Stivuitorist 2 - Data limită pentru înscrieri se apropie: CURS STIVUITORISTLa absolvirea cursului, se eliberează un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale, însoțit de suplimentul descriptiv care atestă competențele dobândite. Certificatul de absolvire are recunoaștere internațională dacă este tradus și apostilat.

Programul de curs este flexibil, fiecare cursant fiind întrebat și înștiințat de modificările apărute, avem și posibilitatea plății în rate sau oportunitatea de a profita de un discound de 5% a plății integrale.
Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,

email : focsani@profesionalnewconsult.ro,

telefoane :0768.889.888; 0765.190.000

Sau la sediul firmei din : FOCSANI, str. Renasterii, nr.8bis, etaj II

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :

Curs Stilist Unghii ( https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/ )

Curs Machiaj (  https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/ )

Curs Contabilitate ( https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/ )

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here