Decizia în cazul lui Dragnea, AMÂNATĂ pentru miercuri

0
147

Membrii PSD veniţi luni la sediul partidului au fost anunţaţi că nu va mai avea loc şedinţa Biroului Permanent Naţional, aşa cum era programat şi unde Liviu Dragnea urma să îşi depună mandatul de preşedinte executiv. Astfel, o decizie în privinţa lui Dragnea, condamnat în dosarul ”Referendum” va fi luată miercuri, în Comitetul Executiv.

Potrivit unor reprezentanţi ai PSD, la sediul partidului au avut loc, timp de două ore, doar discuţii informale între liderii partidului, membrii social-democraţi fiind informaţi ulterior că nu va mai avea loc şedinţa Biroului Permanent Naţional, iar o decizie în cazul lui Liviu Dragnea va fi luată în Comitetul Executiv, programat pentru miercuri după amiază.

Înaintea discuţiei de luni, Dragnea a reiterat că nu renunţă la ideea de a-şi depune mandatul de preşedinte executiv al PSD, fiind o problemă de demnitate, chiar dacă mai mulţi colegi de partid au insistat să rămână în funcţie.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul „Referendumul”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here