Demis de la vârful Fiscului, Marian Lungu vrea să fie şef la spaţii verzi în Focşani

0
258

Candidaţi unul şi unul pentru postul de şef al Direcţiei de Dezvoltare din Primăria Focșani. Postul, lăsat vacant în luna septembrie în urma demisiei lui Laurențiu Mocanu, a fost scos la concurs, iar la finele perioadei de depunere a dosarelor au fost înregistrate două candidaturi surprinzătoare.

Șefia direcției cu cei mai mulți angajați din Primărie, care se ocupă, printre altele, de spațiile verzi și de deszăpezirea orașului, este râvnită de un fost director și de un fost primar. Marian Lungu, fostul director al Administrației Finanțelor Publice, suspendat din funcție de conducerea ANAF după ce a fost prins băut la volan, dimineața, în timp ce mergea la serviciu, și-a depus dosarul pentru concurs.

Lungu a fost și comsar-șef al defunctei Gărzi Financiare unde, coincidență sau nu, actualul primar al municipiului Focșani, Cristi Misăilă, i-a fost subaltern. Cel de-al doilea candidat vine din administrație. Este vorba despre fostul primar al comunei Bălești, Stancu Bălescu, perdant al alegerilor locale din acest an, după două mandate consecutive.

Ambii candidați se încadrează în profilul de director căutat de municipalitate, una dintre condițiile pentru participarea la concurs fiind să aibă studii superioare de lungă durată în domeniul economic, tehnic sau juridic, cu vechime de minimum 3 ani în specialitatea studiilor.

Lungu și Bălescu se vor confrunta pe 31 octombrie 2016, când va avea loc proba scrisă a concursului. Promovarea acestei probe îi trimite pe cei doi la proba practică, programată pe data de 3 noiembrie.

În fine, ultima probă a concursului, interviul, va avea loc pe 8 noiembrie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here