Deputatul Ion Ștefan, nemulțumit de propunerea de premier a PSD

0

Numele lui Mihai Tudose propus de PSD pentru a deveni prim-ministru a stârnit nemulțumiri în rândul opoziției, dar și critici. Unul dintre cei mai vehemenți critici ai nominalizării făcute de PSD este deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan, care nu crede în varianta lui Dragnea.

“De ce împinge PSD la Palatul Victoria un ministru demisionar în Guvernul cu activitate ”bunicică”, acuzat de plagiat și că ar fi ofițer acoperit? Propunerea coaliției PSD-ALDE pentru funcția de premier, Mihai Tudose, nu este decât un ”timbru” pe care Liviu Dragnea vrea să îl lipească strâns la Guvernul României.

Cum putem considera această propunere ca fiind una responsabilă când Mihai Tudose, ministru demisionar, interimar la Economie, și-a recunoscut și votat propria sa incompetență în plenul Parlamentului, la moțiunea de cenzură PSD contra PSD de săptămâna trecută?! Atunci, despre Guvernul Grindeanu, din care și Mihai Tudose a făcut și încă face parte, păpușarul șef de la Teleorman a spus că a avut o activitate bunicică! Și îi dau crezare, ba chiar susțin că a avut o activitate dezastruoasă, mai ales că domnul Tudose nu s-a remarcat cu nimic în domeniul economiei! Să ne așteptăm ca, în calitate de posibil viitor premier al României, ”timbrul” păpușarului de la Teleorman să aibă în continuare o activitate bunicică?! În plus, de propunerea PSD atârnă greu și un plagiat, lucru recunoscut de altfel de Mihai Tudose, în momentul în care a cerut să renunțe de bună voie la titlul de doctor în Științe Militare la SRI, când scandalul furturilor intelectuale era în plin avânt!

”Poate am fost şi puţin neglijent, dar era ca şi cum aş face o lucrare de geometrie: nu pot pretinde că am inventat eu Teorema lui Pitagora”, spunea în momentul descoperirii plagiatului Mihai Tudose, cel pe care PSD îl vrea acum premierul neglijent! Prin această propunere, PSD-ALDE nu arată decât că nu îi pasă câtuși de puțin de români, demonstrând neseriozitate și faptul că în coaliție nu există niciun om integru, pregătit, capabil să meargă cu fruntea sus că nu a furat, pasaje în doctorate, bani publici ori voturi la alegeri, că nu a cerut șpagă în pui ori tablouri și opere de artă, și că nu ar fi ofițer acoperit!”, transmite deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here