Deținuți din Penitenciarul Focșani, trimiși în judecată pentru că au bătut și siluit 2 colegi de celulă

0
473

Trei deținuți din Penitenciarul Focșani au fost trimiși în judecată și riscă alți ani de închisoare față de cei la care au fost condamnați deja după ce au bătut și batjocorit doi colegi de celulă, faptele fiind comise în mod repetat.

Conform rechizitoriului procurorilor, în toamna anului 2015,  trei pușcăriași și-au agresat doi colegi de celulă iar apoi doi dintre scandalagii i-au supus la perversiuni sexuale. Victimele erau bătute, violate și apoi iar bătute pentru a nu spune gardienilor ce li se întâmplă.

Ororile s-au întâmplat în mod repetat până când conducerea Penitenciarului Focșani s-a autosesizat și a dispus o anchetă.

Ulterior, George Alexandru Vîrlan, de 21 de ani din Gura Văii, judeţul Bacău, Adrian Ghenea, de 20 de ani, şi Viorel Alexe, de 20 de ani, ultimii din Odobeşti, au fost trimişi în judecată pentru viol şi pentru loviri.

Cazul vine să atragă atenția asupra condițiilor din penitenciare, în mod cert astfel de fapte nefiind nici pe departe singulare. De altfel, deținuții din toată țara au protestat recent, cerând condiții mai bune de trai în închisorile în care au fost trimiși pentru faptele reprobabile comise pe când erau în libertate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here