Digitalizarea serviciilor publice, un obiectiv al candidaților PNL la europarlamentare

0
47
Alexandru Ciprian Epure, absolvent al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, specializarea Finanțe-Bănci, va candida din partea Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare din 26 mai. Epure, alături de alți candidați liberali, vrea să se pună un accent deosebit pe digitalizare în materie de servicii publice.

Am finalizat studiile de Master în cadrul aceleiași Universități, specializarea Economie și gestiune financiar-bancară. Lucrez de 12 ani în privat și mă implic în politică de 10 ani. Fac acest lucru pentru că, așa consider eu, e singurul mod real de a produce schimbare și de a influența în bine societatea-cartierul, orașul, județul și țara în care cu toții trăim. Cred în generația mea și în capacitatea de a face o Românie cu adevărat europeană, prin noi înșine și cu o politică #altfel. Cred și voi acționa în consecință! Prin implicare, responsabilitate, bun simț și vot chiar se pot schimba lucrurile”, susține Epure.

Sunt consilier județean la primul mandat și am peste 20 de proiecte depuse, multe amendamente și luări de cuvânt. Am două proiecte ce au trecut și sunt implementate, pe partea de tineret, la nivelul CJ Vrancea. Poate părea puțin, însă este foarte mult având în vedere majoritatea ce domină această instituție. Voi continua să lupt pentru un centru de copii și tineret care să încurajeze dezvoltarea personală a tinerilor, să ofere sprijin și consultare în situații dificile”, a adăugat Alexandru Ciprian Epure.

Consilierul PNL Vrancea a vorbit recent despre înființarea unei entități care să pună accent pe domeniul antreprenoriatului, despre digitalizarea serviciilor publice, dar și despre fonduri UE pentru sisteme informatice atât în privat cât și pentru primării și instituții publice.

Noi, candidații Partidului National Liberal, vrem să realizăm extrem de multe lucruri astfel încât România să fie în primul rând! Mă voi asigura ca ideile mele să prindă contur și să fie promovate indiferent că voi ajunge ori nu în Parlamentul European. Vrâncenii trebuie sa știe faptul ca Partidul Naţional Liberal este singurul partid care poate obține lucruri concrete pentru România în Europa. Dacă Partidul Naţional Liberal este mai bine reprezentat în Parlamentul European, România este mai bine reprezentată şi mai puternică! În același timp este important și Referendumul convocat de președintele României, Klaus Werner Iohannis, ce ne va consulta pe temele justiției precum legislația penală, amnistie și grațiere. Trebuie să răspundem afirmativ la acest apel și să oferim președintelui pârghiile pentru a pune stop acestui asalt asupra justiției”, a încheiat candidatul PNL.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here