Din nou, angajări în Poliţia Română

0
460

Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că scoate la concurs 447 de posturi de poliţişti, majoritatea de specialişti în diverse domenii, înscrierile începând miercuri.

Concursul va avea loc în 26 noiembrie. „Dacă eşti economist, pirotehnist, chimist, biolog, sociolog, psiholog, profesor, inginer silvic, electronist, medic veterinar sau ai altă specializare pe care noi o căutăm, poţi ocupa unul dintre locurile scoase la concurs, de ofiţer sau agent”, anunţă Poliţia Română.

Limita maximă de vârstă nu este impusă, însă cei care doresc să devină poliţişti trebuie să aibă înălţimea de minimum 1,65 metri, femeile şi 1,70 metri, bărbaţii. Candidaţii îşi pot depune dosarele în perioada 19-23 octombrie, iar concursul va avea loc în 26 noiembrie.

În Vrancea, poliția are nevoie de trei specialiști. Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea caută un psiholog, a cărui sarcină va fi să opereze poligraful, un electronist și un administrator de rețea.

Informaţii despre înscriere şi despre actele necesare pot fi găsite pe site-urile structurilor teritoriale de poliţie. Fiecare unitate de poliţie îşi alege intervalul orar în care primeşte dosarele de înscriere ale candidaţilor, precizează IGPR.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here