Directorul Vrancart pune punctul pe I: Vrancea are mari probleme de infrastructură

0
291

Ionel Ciucoi, directorul general al Vrancart Adjud, cel mai mare jucător privat de pe piaţa vrânceană, reclamă gravele probleme de infrastrucută pe care le are județul Vrancea, ceea ce e un mare dezavantaj pentru companiile locale.

Directorul Vrancart a declarat pentru Ziarul Financiar că lipsa infrastructurii rutiere afectează serios compania. El a dat ca exemplu timpul pe care îl parcurge un camion de marfă de la Adjud până la Brașov, care ajunge la 4-5 ore, deși distanța e de numai 200 de kilometri.

„Din păcate, Vrancea se confruntă cu probleme de infrastructură. Noi trimitem 75 de camioane cu marfă în fiecare zi, este un chin, se fac patru-cinci ore pe o rută de 200 de kilometri, până la Braşov. Zilnic, din Vrancart, pleacă circa 75 de maşini de tiruri încărcate, din care 50 sunt plăci şi cutii. Noi avem o flotă de 12 maşini, pentru urgenţe. În rest, avem contracte cu transportatori. Există o platformă unde transportatorii intră liber şi se fac licitaţii pentru curse”, a declarat Ionel Ciucoi pentru Ziarul Financiar.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here