Doi sportivi și un medic, noii cetățeni de onoare ai Focșaniului

0
393

Consiliul Local Focșani a conferit, joi după-amiază, în ultima ședință ordinară a anului 2016, trei noi titluri de cetățeni de onoare unor personalități care s-au remarcat de-a lungul vieții prin performanță în domeniile lor de activitate. Adrian Alaci, maestru emerit al sportului, a descoperit nenumărați sportivi pe care i-a antrenat la tir.

Este unul dintre cei mai apreciați antrenori ai țării, numele său fiind strâns legat de cel al campionului Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, Alin Moldoveanu. Alaci a primit diploma de cetățean de onoare în aplauzele Consiliului Local. Adrian Croitoru este cel mai titrat judoka român, cu peste 200 de medalii cucerite la competiții interne, europene și internaționale.

Din păcate, el nu a putut fi prezent la ședință, pentru a-și primi titlul, anunțând că va veni la o ședință viitoare, cel mai probabil în ianuarie 2017. Radu Florențiu, medicul cardiolog care a părăsit de curând această lume, a fost cel care a înființat primul serviciu de cardiologie din Vrancea, ulterior punând bazele secției de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani. Medicului i-a fost acordat acest titlul post-mortem.

alaci adrian cetatean onoare focsani3 - Doi sportivi și un medic, noii cetățeni de onoare ai Focșaniului

alaci adrian cetatean onoare focsani2 - Doi sportivi și un medic, noii cetățeni de onoare ai Focșaniului

dr bengus - Doi sportivi și un medic, noii cetățeni de onoare ai Focșaniului

Adrian Croitoru - Doi sportivi și un medic, noii cetățeni de onoare ai Focșaniului

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here