DOLAR, băgat după gratii după ce a tâlhărit o adolescentă, în Focșani

0

catuse inchisoare - DOLAR, băgat după gratii după ce a tâlhărit o adolescentă, în Focșani

Dolar. M, de 20 de ani, din municipiul Focșani, a fost reținut de polițiști și băgat în arest pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă după ce a tâlhărit o adolescentă de 16 ani.

Tâlhăria a fost comisă marți seară, în jurul orei 20.30, în Piața Unirii din Focșani.

Adolescenta le-a spus polițiștilor că la un moment dat  o persoană necunoscută, de sex bărbatesc, a apucat-o cu bratul de gât, i-a imobilizat mâna stângă şi a  deposedat-o de telefonul mobil personal pe care il avea în buzunarul din dreapta spate al blugilor.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, câteva ore mai târziu, a fost identificat autortul : M. Dolar, de 20 ani, din municipiul Focsani, acuzat acum de tâlharie. Valoarea prejudiciului cauzat a fost de 1000 lei, bunul fiind recuperat şi predat tinerei. Faţă de M. Dolar a fost dispusă masura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Focsani cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here