Doliu în învăţământul vrâncean. A MURIT tânăra profesoară Gabriela Pană, rănită în ianuarie într-un cumplit accident

4
4925

Tânăra profesoară de limba franceză, Gabriela Pană, care a fost rănită la finele lunii ianuarie, într-un cumplit accident de circulaţie, în timp ce se îndrepra spre şcoala din Tâmboieşti, unde avea ore, a murit în spital.

Tânăra care avea doar 24 de ani a sfârşit pe un pat de spital din Capitală, la două luni de la cumplitul accident de pe şosea. Au fost două luni în care toţi cei care au cunoscu-o dar şi persoane care nu o ştiau însă au rămas impresionate de drama tinerei s-au mobilizat, donând sânge ori bani, în speranţa că va fi salvată.

Din păcate însă, inima tinerei profesoare de franceză a încetat să mai bată, după două luni în care a încercat să lupte pentru a trăi. Toată lumea este şocată de moartea cadrului didactic. Chiar dacă era în spital, fata care fusese operată de mai multe ori, parcă dădea şanse că-şi va reveni. Destinul însă i-a fost crud iar tânăra profesoară a plecat în ceruri.

Accidentul în care a fost rănită Gabriela Pană a avut loc la finele lunii ianuarie. Tânăra se afla într-o maşină alături de alte college profesoare şi împreună se îndreptau spre şcoala din Tâmboieşti, unde le aşteptau elevii lor.

La un moment dat însă, în afara localităţii Urecheşti, maşina în care se aflau tinerele a fost izbită de o alta iar de atunci a început coşmarul Gabrielei, ea fiind cel mai grav rănită în impact.

La două luni de atunci, tânăra profesoară a murit, pe patul de spital.

Dumnezeu s-o ierte! 

accident cotesti2 - Doliu în învăţământul vrâncean. A MURIT tânăra profesoară Gabriela Pană, rănită în ianuarie într-un cumplit accident

 

Loading...

4 COMENTARII

  1. A fost o profesoara minunata ce isi va avea mereu locul bine meritat in inimile noastre! Se poate spune ca a fost prea buna pentru lumea asta prea cruda.

  2. A fost un om minunat, un suflet drag si Dumnezeu va avea grija de ea acolo sus, printre îngeri!Dumnezeu sa te odihnească in pace, scumpa mea profesoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here