“Dubla” din play-off Focşani – Constanţa, sâmbătă şi duminică

0
395

Aşa după cum au convenit în prealabil cele două echipe, CSM Focşani şi Top Volei Constanţa se vor întâlni doar la Sala Polivalentă, pentru primele două partide din etapa 1 a play-off-ului Diviziei A2 de volei feminin. Cum o eventuală a treia partidă, decisivă (n.r. se joacă după sistemul “cel mai bun din 3 jocuri”) este greu de crezut că se va mai juca, dată fiind diferenţa de valoare dintre cele două echipe, certificată şi în sezonul regulat, cele două meciuri au fost programate sâmbătă, de la ora 13.00 şi duminică, de la ora 11.00.

Cealaltă confruntare din prima etapă a play-off-ului propune meciuri între Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I Bucureşti şi SLEN Medgidia. În primul joc, pe teren propriu, echipa bucureşteană a câştigat cu 3-0, meciul 2 având loc sâmbăta aceasta, la Medgidia. Câştigătoarele, alături de CSU Galaţi şi SCM Piteşti, merg în faza a doua a play-off-ului, care se va desfăşura în sistem turneu, în perioada 8-10 aprilie.

La final, primele două clasate ajung la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1, din perioada 6-8 mai, alături de cele două formaţii care vin din Seria Vest a Diviziei A2.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here