Duelul celor mai bune: CSM Focşani – CSU Galaţi! Astăzi, de la ora 17.00, la Sala Polivalentă

0
295

Primul meci tare al sezonului în Seria Est a Diviziei A2 de volei feminin! Cele mai bune echipe din serie, CSM Focşani şi CSU Galaţi se întîlnesc astăzi, de la ora 17.00, în etapa a 4-a a campionatului, un duel devenit deja tradiţional, cu multe confruntări spectaculoase şi pe muchie de cuţit derulate de-a lungul timpului.

În actualul sezon, ambele formaţii au ca obiectiv participarea la barajul de promovare, oaspetele vizînd chiar promovarea în Divizia A1.

Acum, după 3 etape disputate, doar un set face diferenţa dintre cele: CSU Galaţi conduce în clasament cu 9 puncte, setaveraj 9-0, în timp ce echipa din Focşani are acelaşi număr de puncte, dar un setaveraj 9-1, set pierdut chiar etapa trecută, în meciul cîştigat cu 3-1 în faţa lui SLEN Medgidia.

Pentru partida de vineri, antrenorul Marian Rădulescu are la dispoziţie următorul lot: Mihaela Taşkiran, Romina Coman, Adina Samoilă-Sava, Monica Stoica, Andreea Matei, Andreea Buzilă, Diana Georgescu, Mălina Zwiru, Delia Lăzăroiu, Cameila Lăzăroiu, Mihaela Cîrlan, Iulia Stoica şi Daria Goriaeva.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here