E OFICIAL! Liviu Macovei, candidatul USR la Primăria Focșani

0
155

Astăzi, 20 octombrie 2019, membrii USR Focșani s-au întrunit în Adunarea Generală convocată de președintele filialei, Liviu Macovei. În plină campanie electorală pentru susținerea candidatului USR la președinția României, membrii USR se implică și în campaniile interne pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din 2020.

În urma dezbaterilor, care au avut loc în cadrul Filialei USR Focșani, cu unanimitate de voturi Liviu Macovei a fost desemnat candidatul din partea USR la Primăria Focșani, urmând ca în perioada următoare să aibă loc discuții și cu membrii PLUS pentru desemnarea candidatului comun al Alianței 2020 USR PLUS.

”Le mulțumesc colegilor că au fost alături de mine și m-au susținut pentru a-i reprezenta în fruntea Primăriei Focșani. Ca membru al unui partid nou, îmi doresc să fiu primul primar din istoria USR, respectiv USR PLUS, care să reformeze administrația locală și să dezvolte proiecte reale astfel încât focșănenii să fie mândri de orașul în care locuiesc”, a declarat Liviu Macovei. (Departamentul comunicare USR Focșani)

liviu macovei usr candidat primaria focsani1 - E OFICIAL! Liviu Macovei, candidatul USR la Primăria FocșaniLiviu macovei campanie Barna  - E OFICIAL! Liviu Macovei, candidatul USR la Primăria Focșani

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here