E oficial: PNL Vrancea are TREI candidaţi la europarlamentare! Rareş Bogdan, pe post de locomotivă a partidului

0
381
Ceea ce până nu demult a fost doar un zvon a devenit acum o realitate: realizatorul tv Rareş Bogdan, gazda emisiunii “Jocuri de putere” de la Realitatea TV, deschide lista candidaţilor PNL pentru Parlamentul European. Desemnarea lui Bogdan cap de listă pentru europarlamentare a fost salutată de liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma.

“În mod oficial vă pot spune că Rareș Bogdan va deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Pe #Rareș îl știți ca realizator de emisiuni de televiziune, dar el a fost antreprenor de succes înainte să intre în presă, iar în tinerețe a condus organizația de tineret a filialei #PNLdin Cluj”, a scris Toma pe Facebook.

Senatorul este unul dintre puţinii lideri de filiale din ţară care se poate mândri cu nu mai puţin de trei candidaţi. Toţi cei trei liberi vrânceni care au candidat în lupta internă din partid pentru a prinde un loc pe liste au câştigat. Toţi trei se regăsesc pe lista de candidaţi ai PNL pentru alegerile din 26 mai. Aceştia sunt consilierul municipal Ana-Maria Dimitriu, care este şi preşedinta Organizaţiei de Femei din PNL Vrancea, şi consilierii judeţeni Victor Ciumac şi Ciprian Epure, cel de-al doilea fiind şi președinte al TNL Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here