ELECTORAL: Echipa PNL a vorbit astăzi cu focșănenii din zona Obor, despre programele naționale de prevenție și educație pentru sănătate

0
187

O nouă zi, o nouă întâlnire cu alegătorii focșăneni. Echipa PNL a fost astăzi în zona Obor pentru a discuta cu cetățenii pe marginea unor subiecte legate de proiectele liberale din perioada 2016 – 2020.

Candidații PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie au discutat cu focșănenii despre dezvoltarea unor programe naționale de prevenție și educație pentru sănătate, despre reducerea impozitului pe venit la jumătate pentru părinții care au al 3-lea copil, dar și despre creșterea transparenței votului parlamentarilor prin utilizarea votului deschis în toate cazurile.

Liberalii au explicat oamenilor și faptul că promisiunile PSD din această campanie electorală sunt lipsite de credibilitate. ”Dacă PSD era interesat, în mod onest, de lucrurile prezentate în programul de guvernare nu se trezea acum să vorbească despre acest subiect, ci o făcea în tot acest ultim an de zile cât a dominat Parlamentul prin majoritatea cu ALDE”, a precizat Liviu Bostan, candidat PNL la Camera deputaților.

Catalin Toma foto - ELECTORAL: Echipa PNL a vorbit astăzi cu focșănenii din zona Obor, despre programele naționale de prevenție și educație pentru sănătateLa rândul său, Cătălin Toma, candidat PNL la Senat, a adăugat că ”singura preocupare a PSD-ALDE a fost să-și protejeze prin vot politic în Parlament colegii de acțiunea justiției. Interesul lor a fost să se situeze deasupra Legii și să fie feriți de Justiție”.

Ion Stefan foto - ELECTORAL: Echipa PNL a vorbit astăzi cu focșănenii din zona Obor, despre programele naționale de prevenție și educație pentru sănătateIon Ștefan, candidat PNL la Camera deputaților, a precizat că ”Guvernul condus de Dacian Cioloș a avut creștere economică peste cea a lui Ponta. E un lucru de necontestat, baza pe încrederea privaților într-o guvernare onestă, cinstită, transparentă.

Lista candidaților PNL Vrancea la alegerile parlamentare din 11 decembrie. O echipă 100% vrânceană:

SENAT:

 1. Cătălin Toma – profesor, primar al comunei Jariștea
 2. Liviu Macovei – economist, om de afaceri, patron al firmei Contliv
 3. Cristi Bălosu – sociolog, om de afaceri
 4. Raluca Ioan – medic specialist obstetrică-ginecologie

CAMERA DEPUTAȚILOR:

 1. Ion Ștefan – inginer , directorul firmelor Balcanic
 2. Liviu Bostan – profesor, inspector asigurări, consilier județean
 3. Dorina Vraciu – inginer specialist SGA, consilier județean
 4. Florin Nedelcu – inginer, inspector ISCTR, consilier județean
 5. Florin Nechifor – economist, reprezentant comercial Vrancart, consilier local Adjud
 6. Daniel Pancu – economist, administrator firmă,
 7. Alin Dobre – economist, jurnalist, consilier local.

Pe 11 decembrie, Vrancea trebuie să meargă ÎNAINTE! PNL ESTE SOLUȚIA!

campanie focsani 2 obor - ELECTORAL: Echipa PNL a vorbit astăzi cu focșănenii din zona Obor, despre programele naționale de prevenție și educație pentru sănătate

campanie focsani obor 2 bostan - ELECTORAL: Echipa PNL a vorbit astăzi cu focșănenii din zona Obor, despre programele naționale de prevenție și educație pentru sănătate

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here