ELECTORAL: Echipa PNL a fost la Târgul de la Năruja

0

De sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cel Întâi Chemat și creștinătorul poporului nostru, Ocrotitorul României, am ales să vin cu echipa PNL în Târgul de la Năruja. Comuna de munte ne-a întâmpinat cu soare afară și căldură în sufletele oamenilor.

Aici am întâlnit vrânceni de toate vârstele, fiecare cu probleme și neajunsuri, dar, în același timp, și cu bucurii și, mai ales, cu credință în mai bine. Vrâncenii s-au plâns de veniturile modeste, de faptul că au familiile fărâmițate în străinătate, însă toți au fost deschiși discuțiilor despre soluțiile pe care noi, PNL și candidații la parlamentare, trebuie să le implementăm mereu în concordanță cu nevoile reale ale județului.

Am întâlnit bunici cărunți care știu să cântărească fiecare cuvânt și promisiune. Am întins mâna tinerilor cu palmele rănite de atâta muncă grea, la țară. Ca peste tot în Vrancea, s-a ajuns și la dezbateri politice, pentru că dacă nu ne-am mai pricepe la politică și fotbal cu toții, atunci n-am mai fi români! Nu de fiecare dată am fost în acord perfect cu cetățenii, însă mi-a făcut plăcere să găsesc vrânceni de dreapta, care vor ca România și Vrancea să meargă înainte. Prea mult timp am stagnat în comparație cu alte județe și avem nevoie de cinste, de oameni de încredere și proiecte care să crească nivelul de trai.

Și la Năruja am întâlnit tineri care abia împliniseră 18 ani și nu știau dacă să vină sau nu la vot. Le-am spus că în mâna lor este viitorul și DA, pe 11 decembrie, să vină să voteze pentru a nu-i lăsa pe alții să îi fure!

Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL.

https://www.youtube.com/watch?v=ANua04N9drw

naruja 2 - ELECTORAL: Echipa PNL a fost la Târgul de la Năruja naruja 4 - ELECTORAL: Echipa PNL a fost la Târgul de la Năruja naruja 6 - ELECTORAL: Echipa PNL a fost la Târgul de la Năruja

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here