ENET Focsani nu a primit centrala noua

0
211

ENET focsani - ENET Focsani nu a primit centrala noua

Surpriză de proporții la ședința Consiliului Local Focșani.

Un proiect care ar fi trebuit să treacă fără probleme, unicul pe ordinea de zi a ședinței extraordinare convocate pentru data de 6 martie,  a fost amânat de aleșii municipali, care s-au abținut în masă la vot. Aceștia ar fi trebuit să-i încredințeze societății ENET noua centrală termică a orașului, modernizată cu fonduri europene.

Încredinţarea centralei termice şi a instalaţiilor aferente către ENET trebuia să fie o formalitate, după ce lucrările de modernizare au fost recepţionate la începutul săptămânii. Numai că – surpriză: aleșii au amînat proiectul pentru o altă ședință. Motivul oficial? Consilierii s-au supărat că marți, cînd lucrările au fost recepționate, nu au fost invitați să participe la acest eveniment.

Abținerea consilierilor de la vot a suprins conducerea ENET, mai ales că, neoficial, se pare că intenția primăriei ar fi aceea de a transfera centrala, cu activitățile de producere și livrare a agentului termic, către o altă societate ori către o direcție care ar urma să ia ființă la nivelul Primăriei municipiului Focșani. Este o ipoteză lansată de autoritățile municipale încă de anul trecut, neconcretizată în vreun fel până acum. O decizie ar putea fi luată săptămîna viitoare, cînd consilierii focșăneni vor fi convocați într-o nouă ședință.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here