ENET Focșani, optimistă în privința profitului operațional din 2015

0
199

enet focsani vrancea - ENET Focșani, optimistă în privința profitului operațional din 2015

Conducerea S.C. ENET S.A. Focșani se arată optimistă în ce privește profitul operațional pentru anul 2015. Printr-un comunicat, responsabilii “fabricii de căldură” informează că există premizele ca anul 2015 să se încheie favorabil din punct de vedere financiar.

Există indicii că 2015 ar putea fi primul an în care societatea încheie exercițiul financiar fără pierderi, plecând de la faptul că profitul operațional obținut în primul trimestru este de 5,1 milioane lei. S-au creat astfel premizele ca profitul obținut să acopere pierderile din sezonul cald astfel ca la nivelul întregului an să avem un bilanț pozitiv, se arată în comunicatul ENET.

Principalele decizii salvatoare au fost programul de extindere, refacere şi reabilitare a sistemului de distribuţie a agentului termic în municipiul Focşani. Aceste decizii au avut ca rezultat revitalizarea Companiei S.C. ENET S.A. Focșani şi implicit ieşirea din starea precară de incapacitate funcţională. În felul acesta, ENET, are toate şansele să se redreseze financiar, după ce societatea se afla anul trecut în pragul falimentului, cu datorii istorice de milioane de euro.

Programul de modernizare a instalațiilor și măsurile manageriale aplicate își arată roadele existând o perspectivă favorabilă menținerii și dezvoltării sistemului centralizat prin asigurarea îndeplinirii celor trei condiții necesare unui sistem public de servicii: calitate, continuitate și accesibilitate.

Mulțumim celor care au avut încredere în noi, rămânând clienții noștri, și îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru a îmbunătăți confortul termic în locuințe și în anii care urmează, se mai precizează în comunicare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here