EXCLUSIV: Spargere cu mascați la una din firmele familiei Zanfir! Cu ce au plecat hoții de la locul faptei

0

Sediul Policalita de la marginea Focșaniului, de pe DN2D, firmă aparținând familiei Zanfir, ce deține lanțul de supermarketuri cu același nume, a fost spart, luni seara.

Potrivit unor surse, trei indivizi mascați au spart cu o rangă una dintre cele trei uși speciale, folosite pentru încărcarea camioanelor. Sursele menționate suspectează că cel puțin unul dintre spărgători ar putea fi angajat sau fost salariat al firmei, dat fiind modul de operare. Hoții ar fi știut la sigur de unde să taie cablul de la sistemul de alarmă, astfel încât aceasta să nu se declanșeze. Mai departe, hoții ar fi mers direct în biroul în care se află casa de marcat.

Potrivit acelorași surse, întreaga acțiune a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar în imagini s-ar vedea clar tot ce au făcut hoţii, din momentul în care ajung şi până pleacă de la locul faptei. Poliţia vrânceană confirmă spargerea, precum şi un prejudiciu de 3500 de lei.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin forțarea unei uși de acces într-o hala a unei societăți comerciale, de unde au sustras suma de aproximativ 3.500 lei. Cercetările continuă, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here