Focșănenii vor zebre 3D

0
Buzăul a devenit, săptămâna aceasta, primul oraș din România care are o trecere de pietoni 3D.

Proiectul autorităților din municipiul reședință al județului vecin Vrancei a fost realizat de un grup de elevi ai Liceului de Arte. Știrile prezentate pe toate canalele media s-au viralizat rapid, iar mai multe site-uri ale unor publicații locale sau centrale au adunat sute de mii de aprecieri pe rețelele de socializare. Zebra 3D a făcut furori inclusiv la Focșani.

Știri prezentate de presa centrală sau din Buzău au fost distribuite inclusiv de mii de focșăneni și au adunat like-uri chiar și de la reprezentanții ai autorităților. Mai mult, focșănenii care au apreciat inițiativa autorităților din județul vecin, le-au cerut pe Facebook autorităților focșănene să ia exemplu de la Buzău, astfel încât și Focșaniul să aibă treceri de pietoni tridimensionale.

Potrivit paginademedia.ro, cele mai multe distribuiri ale știrii referitoare la realizarea primei zebre 3D din România le-a înregistrat adevărul.ro

“O premieră pe țară, prima și între cele mai viralizate știri. „Când te afli la cinci metri de ea, ai tendinţa să frânezi pentru a nu o lovi. Vorbim despre o trecere de pietoni tridimensională, astfel desenată încât să le creeze şoferilor o iluzie optică. Prima zebră 3D din România a fost realizată de elevii Liceului de Artă din Buzău chiar în faţa şcolii lor. Au văzut zebra 3D într-un orăşel din Islanda şi au zis să aibă şi ei una la fel, chiar în faţa şcolii.

Știrea a fost dată de Adevărul și s-a viralizat rapid: are peste 10.000 de like-uri și share-uri, arată o monitorizare Facebrand PRO, pentru Paginademedia.ro. În topul celor mai viralizate știri au mai intrat texte despre subiectele zilei: scandalul de la Casa Regală și guvernarea Tudose”, scrie paginademedia.ro.

ANGAJARE online copy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.