Fostul director al Spitalului Județean, dr. Nicolae Moise, și-a pierdut câinii. E incredibil ce s-a întâmplat cu patrupedele!

0
562

Tristețe mare, în week-end, în familia fostului director al Spitalului Județean Focșani, Nicolae Moise.  Sâmbătă, au dispărut fără urmă câinii familiei. Este vorba despre un bichon în vârstă de 10 ani  și de un mops de 7 ani pe care toți membrii familiei orelistului îi iubeau ca pe ochii din cap.

Nicolae Moise a povestit că sâmbătă când a ajuns acasă cei doi căței l-au întâmpinat. El a intrat în casă dar patrupedele au rămas afară pentru a se mai juca în curte câteva minute. După circa 10 minute când a vrut să bage cățeii în casă, ia-i de unde nu-s. Animalele dispăruseră fără urmă în timp ce poarta era deschisă.

Familia medicului ajutată de câțiva prieteni a început să caute cîinii pe străzile din jur însă nici urmă de ei. Disperarea stăpânilor era cu atât mai mare cu cât ambii căței se află sub tratament, având unele probleme medicale.

Până la urmă, medicul Nicolae Moise a anunțat Poliția iar căutările au continuat.

În cele din urmă, cei doi căței au fost găsiți. Animalele fuseseră furate de doi copii. Un câine urma să fie vândut iar altul era în casa unuia dintre hoțomani.

Pentru ca cei doi cățeluși de rasă să ajungă din nou la proprietary a fost nevoie de intervenția Poliției.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here