FOTO: Aniversare de 10, cadou de la polițiști pentru un băiat din Ciușlea

0

Unul dintre copiii de suflet ai polițiștilor vrânceni a împlinit azi 10 ani. Băiatul provine dintr-o familie sărmană. El este crescut alături de cei patru frați doar de tată, care se descurcă greu. Cu toate acestea, copii învață bine. Săptămâna trecută, ei aau avut parte de clipe de neuitat, după ce au fost la cumpărături alături de polițiști și pregătiți pentru școală cu tot ce le trebuie. Azi, unul dintre ei, care dorește să devină polițist, a împlinit 10 ani.

aniversare ipj vrancea 10 ani pentru siguranta1 - FOTO: Aniversare de 10, cadou de la polițiști pentru un băiat din CiușleaDe ziua lui, a avut parte de musafiri neașteptați și de cadouri la care nu visa. Iată povestea unei zile de 10, așa cum a fost relatată de reprezentanții IPJ Vrancea: Zece-i nota cea mai mare Și e zi de sărbătoare Când copilul o primește Sau atunci când o-mplinește! Zece aduce fericire, SIGURANȚĂ și iubire Și ne-aduce împreună S-o cinstim cu voie bună! Așa ne-am adunat și noi ieri, să îl cinstim pe Ionel, care a împlinit 10 anișori! În frunte cu șeful Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, domnul comisar șef Remus NICA și cu domnul comisar șef Vasile MARIN, adjunctul șefului inspectoratului, am plecat ieri din nou înspre satul Ciușlea din comuna Garoafa, pentru a-i face o surpriză unuia dintre cei cinci frați pe care i-am cunoscut săptămâna trecută. Cu ajutorul tatălui băieților, care a chemat câțiva prieteni pentru a-i fi alături lui Ionel de ziua lui, am reușit să organizăm o petrecere pe cinste! Am fost primiți și de această dată cu brațele deschise, copiii fiind impresionați să îl cunoască pe “șeful polițiștilor”, care a descoperit imediat o pasiune comună cu cea a copiilor: mersul pe bicicletă. După ce am aranjat cadrul festiv, distracția a venit de la sine! Am râs, am povestit și i-am învățat pe copii cum să aibă grijă de ei, pentru a fi în SIGURANȚĂ în noul an școlar. Am vorbit, de asemenea și cu tatăl acestora, oferindu-i câteva sfaturi preventive. După ce am cântat clasicul “La mulți ani!”, a venit și momentul luării de rămas-bun.

La plecare, am făcut însă o nouă promisiune! La rugămintea duioasă a lui Gabi, frățiorul cel mic ai cărui ochi sunt în ton cu uniforma de polițist și care își dorește să urmeze această meserie, am promis că vom fi prezenți și la aniversarea zilei lui de naștere!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here