FOTO: Au început lucrările de refacere a marcajelor rutiere la Panciu

0
166

Primăria Orașului Panciu a început lucrările de refacere a marcajelor rutiere din zona centrală. Primarul Iulian Nica precizează faptul că acțiunea privește atât refacerea marcajelor longitudinale, cât și cele pietonale.

„Pe data de 7 iunie, Primăria Orașului Panciu a început lucrările de refacere a marcajelor rutiere – mă refer la marcajele longitudinale și la toate trecerile de pietoni, din zona centrală și de pe străzile adiacente. Este vorba despre străzile care au fost modernizate și asfaltate în anii anteriori. Datorită refacerii marcajelor rutiere, șoferii vor avea o vizibilitate mult mai bună la delimitarea benzilor de circulație, iar pietonii vor fi și ei mult mai vizibili, datorită refacerii binecunoscutelor «zebre» și semnalizării corespunzătoare cu indicatoare specifice“, a declarat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef a adăugat faptul că refacerea marcajelor stradale continuă acțiunile administrației locale ce au ca scop înfrumusețarea orașului. Acestea au început cu montarea jardinierelor cu flori și a conurilor cu oluri, în mai multe puncte din zona centrală, la Palatul Administrativ, în Parcul Central și în Parcul Catedralei „Cuvioasa Parascheva“.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here