FOTO: Cine sunt focșănenii care i-au ajutat pe polițiști să prindă un tâlhar care jefuise o octogenară

0
Săptămâna trecută, polițiștii vrânceni au prezentat cazul unei tâlhării care a avut loc pe strada Brăilei, la o oră de vârf. Atunci, un bărbat a lovit o bătrână, i-a smuls poșeta și a fugit.

focsaneni premiati politie1 - FOTO: Cine sunt focșănenii care i-au ajutat pe polițiști să prindă un tâlhar care jefuise o octogenarăImediat, doi martori care se aflau întâmplător în zonă au luat atitudine, ajutând la prinderea tâlharului. Cei doi au fost invitați azi la sediul IPJ Vrancea unde, în semn de apreciere, conducerea le-a înmânat câte o diplomă și le-a mulțumit pentru curajul și spiritul civic de care au dat dovadă. Întâmplarea face ca cei doi vrânceni să fie cadre ale Ministerului Afacerilor Interne. Este vorba despre un fost jandarm, actualmente pensionar, George Nazarie, și de Aura Sfichi, care lucrează la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea.

“Contribuția celor două persoane menționate mai sus este de apreciat și reprezintă un exemplu de urmat! Cu ajutorul lor, prejudiciul, în valoare de 1200 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate. Mulțumim din nou, pe această cale, cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii!”, au transmis polițiștii vrânceni.

focsaneni premiati politie3 - FOTO: Cine sunt focșănenii care i-au ajutat pe polițiști să prindă un tâlhar care jefuise o octogenară

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here