FOTO: Concert de Florii la Biserica „SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL” din Panciu

0
126

Duminică, 1 aprilie 2018, Biserica „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Panciu a găzduit Concertul de Florii – In memoriam Marin Constantin, susținut de Corul de Cameră „Pastorala” din Focşani, dirijat de prof. dr. Dumitru Săndulachi. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Oraşului Panciu.

Programul a inclus: răspunsuri la Sfânta Liturghie și un recital cu lucrări muzicale din perioada Triodului.

La finalul concertului, profesorul Dumitru Săndulachi a transmis celor prezenţi mesajul tradiţional de Florii, însoţit de urările de bine adresate sărbătoriţilor zilei. Corul „Pastorala” a primit în dar o icoană din argint, din partea preotului paroh Ștefan AgaDumitru Săndulachi a mulţumit pentru invitaţie primarului Iulian Nica, evidenţiind sprijinul acordat de acesta evenimentelor culturale organizate în oraşul Panciu.

„Venim de atâtea ori și cu multă dragoste la Panciu!  Sunteți niște oameni iubitori de artă și lucrul acesta se vede: și Casa de Cultură este plină, și biserica este plină! Vă mulțumim foarte mult pentru felul în care ne-ați primit de fiecare dată! Îi mulțumesc domnului primar în mod deosebit. Iar pentru toți cei care sunt prezenți astăzi și poartă nume de flori, la mulți ani și sănătate!”, a spus Dumitru Săndulachi.

La rândul său, primarul Iulian Nica a mulțumit Corului „Pastorala” pentru concertul susținut la Panciu într-o zi de mare sărbătoare.

„Îi mulţumesc domnului profesor Dumitru Săndulachi și Corului «Pastorala» pentru că au fost alături de noi în Duminica Floriilor, una dintre cele mai mari și mai importante sărbători din an, care precede Săptămâna Patimilor, premergătoare Sfintei Sărbători a Învierii Domnului. Dorim să continuăm această bună colaborare și să organizăm, împreună cu «Pastorala», şi alte evenimente culturale deosebite!”, a declarat primarul Iulian Nica.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here