FOTO: Cursurile de educație rutieră continuă la VELO PARK

0
41

Polițiștii Biroului Rutier Focșani continuă lecțiile de educație rutieră la Velo Park. Agenții de circulație s-au întâlnit cu 40 de preșcolari și școlari la Velo Park, unde copiii pot învăţa într-un mod activ, dar în perfectă siguranţă, cum să utilizeze bicicleta ca mijloc de transport sau recreere. Pentru că se apropie vacanța de vară, iar copiii adoră să meargă cu bicicleta, polițiștii le-au explicat că nu au voie să pedaleze pe drumurile publice până la împlinirea vârstei de 14 ani.

“Ținând cont de importanța cunoașterii regulilor rutiere și a faptului că educația rutieră trebuie să înceapă încă din primii ani de școală, polițiștii rutieri vor continua aceste activități în fiecare zi de marți și joi, între orele 9.00- 11.00, în cursul anului școlar. Polițiștii rutieri îi vor aștepta pe cei mici să învețe ce reguli de circulație trebuie să respecte pe drumul către școală, locul de joacă sau către casă, inclusiv semnificația semnelor de circulație”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

educatie rutiera velo park2 1 - FOTO: Cursurile de educație rutieră continuă la VELO PARKeducatie rutiera velo park3 1 - FOTO: Cursurile de educație rutieră continuă la VELO PARK

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here