FOTO: Daruri pentru tinerele speranțe ale voleiului feminin de la Asociația de Securitate

0
169

ASOCIAȚIA DE SECURITATE, cu ajutorul unor sponsori generoși dar și mulțumită implicării active a părinților micilor sportivi, a reușit încă o dată să fie un sprijin real pentru sportul vrâncean. De această dată este vorba despre echipa de volei fete (speranțe) din cadrul CSS Focșani. Echipa avea nevoie de echipament nou, dar și de dotări necesare unor antrenamente de top, de aici, pornind, credem noi, drumul spre marea performanță. Astfel, în cadrul acestui proiect ambițios, au fost achiziționate următoarele produse și echipamente pentru viitoarele campioane: genți pentru echipament sportiv – 16 buc, tricouri – 15 buc, bermude – 14 buc, treninguri – 16 buc, genunchiere – 15 seturi, jambiere – 16 seturi, jachete – 16 buc, tabla magnetică – 1 buc, genți pentru mingi – 4 buc, tablăscormanuală – 1 buc, cercuri diametru 40 cm – 1 set, obstacol gradat bază – 3 seturi, sistem TRX Energy – 5 bucșicorzielastice – 5 buc. Asociația s-a implicat și în realizarea unei instalații absolut necesare antrenării sportivilor, instalație ce a fost proiectată și construită cu ajutorul unei companii locale aici, în Focșani, pentru sportivele noastre. Această instalație o au pentru antrenament doar câteva cluburi de seniori din Ligile superioare, concluzia evidentă fiind, în acest caz, că s-a dorit cultivarea marii performanțe. Pregătirea sportivă de calitatea acestor tinere ne garantează rezultatele de mâine ale voleiului vrâncean, dorința tuturor fiind ca acestea să fie cât mai reprezentative pentru orașul în care trăim și ne dezvoltăm.

Acest nou proiect marca ASOCIAȚIA DE SECURITATE are loc pe linia încurajării sportului de performanță în rândul tinerilor, aceștia fiind actualmente permanent tentați de tot mai sofisticatele device-uri ale lumii moderne, în confortul tot mai sporit al lumii de azi, toate acestea fiind în defavoarea activității fizice, atât de necesară pentru o viață sănătoasă. Asociația mulțumește tuturor celor implicați în acest proiect și face o invitație pentru toți cei interesați să-i fie alături și înviitoarele proiecte, toate acestea făcând din comunitatea noastră un loc în care se poate trăi în deplină armonie cu adevăratele valori ale vieții. În centrul acțiunilor prezente și viitoare se află, permanent EDUCAȚIA, MEDIUL, CULTURA, SPORTUL, ARTA, TINERII și INIȚIATIVELE lor.

echipament volei - FOTO: Daruri pentru tinerele speranțe ale voleiului feminin de la Asociația de Securitateechipament volei spate - FOTO: Daruri pentru tinerele speranțe ale voleiului feminin de la Asociația de Securitate

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here