FOTO: De 1 Decembrie, USR Vrancea a deschis două noi filiale rurale, la Păunești și Vulturu

0

USR Vrancea a marcat Centenarul prin comemorarea eroilor, dar și prin deschiderea a două noi filiale rurale: la Păunești și la Vulturu

De 1 Decembrie, USR Vrancea a marcat împlinirea a 100 de ani de Românie Mare prin înființarea a două noi filiale rurale, la Păunești și Vulturu și prin comemorarea eroilor la Mausoleul de la Mărășești și la Monumentul Eroilor din Păunești.

usr vrancea2 - FOTO: De 1 Decembrie, USR Vrancea a deschis două noi filiale rurale, la Păunești și VulturuOrganizația USR Vrancea ajunge astfel la cinci filiale, două urbane, în Focșani și Adjud, și trei rurale, în Câmpuri, Păunești și Vulturu. Cele două filiale vrâncene nou înființate confirmă ecoul din ce în ce mai puternic în județ al mesajului USR, care îi încurajează pe toți oamenii onești să nu stea deoparte când e nevoie de implicarea lor și să contribuie la salvarea României de incompetență și hoție.

„Vrem să fim vocea oamenilor din Păunești care își doresc o politică făcută cu bună credință, spre binele comunității și a generațiilor viitoare. Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred în forța de a schima lucrurile a românilor uniți,” a declarat Ticușor Asavei, președintele noii filiale, USR Păunești.

usr vrancea4 - FOTO: De 1 Decembrie, USR Vrancea a deschis două noi filiale rurale, la Păunești și VulturuÎnființarea filialei USR Vulturu pe 1 Decembrie, de oameni cu adevărat interesați de destinul țării lor, are o valoare simbolică și pentru faptul că din aceeași comună provine ministrul Justiției, Tudorel Toader, celebru, din păcate, prin lipsa lui de verticalitate, unealta PSD-ALDE pentru subordonarea justiției intereselor de grup, cu prețul întoarcerii României de pe drumul său european.

„Mă bucur că de 1 Decembrie, împreună cu oameni cu spirit liber din comunitatea noastră, am reusit să înființăm filiala USR Vulturu. Credem că este un mic pas către o societate mai curată, nesubordonată corupției și intereselor răsăritene, bazată pe Adevăr!”, Eugen Dan, președintele USR Vulturu.

usr vrancea5 - FOTO: De 1 Decembrie, USR Vrancea a deschis două noi filiale rurale, la Păunești și VulturuLa Mărășești, Cosmin Timofte, președintele USR Vrancea, a invitat vrâncenii la reflecție: „Vă invităm să vă rezervați cinci minute, să vă ridicați capetele din pământ și să vă întrebați <<România la 100 de ani, încotro?>>”.

Suntem datori să luptăm atât pentru eroii de acum 100 de ani, cât și pentru românii de astăzi şi mai ales pentru generaţiile viitoare. Pentru viitorul României.

La mulți ani, români! La mulți ani, România!

usr vrancea3 - FOTO: De 1 Decembrie, USR Vrancea a deschis două noi filiale rurale, la Păunești și Vulturu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here