FOTO: Dezinteres sau lipsă de comunicare? Doar TREI dintre parlamentarii aleși și-au luat certificatele de la Biroul Electoral Județean

0
230

Duminică la prânz, Biroul Electoral Județean a înmânat certificatele de parlamentar aleșilor care au reușit, în urma votului din 11 decembrie, să acceadă în Parlamentul României. Vrancea are, în urma scrutinului de duminică, 7 parlamentari. Aşa cum se procedează după ce un scrutin este validat, ei au fost convocaţi pentru a le fi înmânate certificatele care le atestă calitatea de aleşi.

Din cei 7, doar 3 parlamentari aleşi s-au prezentat la ceremonia de înmânare a certificatelor, respectiv Angel Tâlvăr de la PSD şi liberalii Ion Ştefan şi Cătălin Toma.

“Astăzi este un moment extrem de important pentru Partidul Naţional Liberal, înmânarea celor două certificate de parlamentar, respectiv colegul Ionuț Ștefan, ales în Camera Deputaților, și pentru mine, ales în Senatul României. Sperăm să facem lucruri bune pentru județul Vrancea, noi îi reprezentăm pe toți cetățenii județului. Sper să reușim să avem inițiative legislative onorabile, care să-i ajute pe cetățenii județului Vrancea și, de ce nu, să scoatem Vrancea din anonimat. Le mulțumesc cetățenilor care au avut încredere în noi, dar și celor care au ales altceva și sperăm ca în cei 4 ani pe care îi vom avea împreună să-i convigem că merităm și încrederea lor ”, a declarat liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma, ales senator în urma scrutinului din 11 decembrie.

“Mulțumesc vrâncenilor care au hotărât pe 11 decembrie, prin vot, să ne acorde mie, Ion Ștefan și ție, prietenul meu, Cătălin Toma, mandate de deputat, respecti senator, să reprezentăm dreapta politică în Parlamentul României. Primirea certificatelor reprezintă o mândrie, dar și o responsabilitate față de cetățenii județului Vrancea”, a declarat și proaspăt alesul deputat PNL, Ion Ștefan. Cei doi liberali au fost însoțiți de colegii de partid care le-au fost alături înaintea și în timpul campaniei electorale, dar și după alegeri. Social-democratul Angel Tîlvăr, în schimb, s-a prezentat singur să-și ia în primire certificatul de parlamentar. El nu a fost însoțit de nici un coleg de la PSD, nici măcar de noii aleși, care ar fi trebuit să fie prezenți la ceremonie. Au lipsit noii deputați PSD Dragoș Bîrlădeanu, Nicușor Halici și Rodica Boboc, precum și senatorul Cristian Dumitrescu, tot de la PSD.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here