FOTO: Drumul judeţean Năruja-Nistoreşti se surpă de la o zi la alta, fără ca autorităţile să ia măsuri

1
269

Un crater imens care se măreşte de la o zi la alta i-a adus la exasperare pe localnicii din Nistoreşti. O localnică din comună a postat pe Facebook mai multe fotografii şocante cu găurile care se adâncesc.

DJ 205 Năruja-Nistoreşti, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Vrancea, are probleme mari, iar vieţile participanţilor la trafic sunt într-un real pericol. Craterele fotografiate de localnică se află la mică distanţă de Primăria Nistoreşti.

Fotografiile sunt însoţite şi de un mesaj dur la adresa autorităţilor:

„Unde sunt promisiunile făcute domnul Marian Oprișan şi domnul primar Gogoriţă Ion???? Ați uitat de comuna Nistorești? Sau așteptați să fie câteva decese pe seama gropilor din asfalt care duc direct în albia râului?? Opssssss….acum mi-am dat seama!! Lăsaţi să se facă craterele mai mari poate o să ajunga şi la sfânta Primărie Nistoreşti, că doar mai sunt câţiva metri pînă la ea. Ruşine PSD-iştilor, nu mai băgați la buzunare şi vă umflaţi conturile, mai reparaţi şi drumurile comunale…..fiindcă la alegeri toți veniți cu promisiuni, dar după……nici dracu nu vă mai vede şi din nou aceeași felicitare………RUŞINE RUŞINE RUŞINEEEEEE”, a transmis localnica, alături de fotografii.

crater naruja nistoresti drum stricat - FOTO: Drumul judeţean Năruja-Nistoreşti se surpă de la o zi la alta, fără ca autorităţile să ia măsuricrater naruja nistoresti drum stricat2 - FOTO: Drumul judeţean Năruja-Nistoreşti se surpă de la o zi la alta, fără ca autorităţile să ia măsuricrater naruja nistoresti drum stricat3 - FOTO: Drumul judeţean Năruja-Nistoreşti se surpă de la o zi la alta, fără ca autorităţile să ia măsuricrater naruja nistoresti drum stricat4 - FOTO: Drumul judeţean Năruja-Nistoreşti se surpă de la o zi la alta, fără ca autorităţile să ia măsuricrater naruja nistoresti drum stricat5 - FOTO: Drumul judeţean Năruja-Nistoreşti se surpă de la o zi la alta, fără ca autorităţile să ia măsuri

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here