FOTO: Eveniment dedicat zilei aniversare a Direcției Generale Anticorupție. Cupa Integrității la tenis de masă

0

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Aniversare a Direcției Generale Anticorupție, Serviciul Județean Anticorupție Vrancea din cadrul Direcției Generale Anticorupție, cu sprijinul Asociației Sportive “Tomiță Lazăr” din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea  a organizat  “Cupa Integrității” – activitate sportivă constând într-o  competiție de tenis de masa  susținută  în data de  30.05.2019 în sala de atletism a Colegiului Naţional “Al. I. Cuza” Focşani.

DGA Vvrancea Cupa Integritatii la tenis de masa3 - FOTO: Eveniment dedicat zilei aniversare a Direcției Generale Anticorupție. Cupa Integrității la tenis de masăLa eveniment au participat un număr de 12 concurenți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vrancea, Serviciul Județean Poliție Transporturi Vrancea,  Penitenciarul Focșani  și Poliția Locala Focșani.

Pe podium s-au clasat :

  1. plutonier adjutant Bodea Vasile – Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Vrancea;
  2. comisar-șef Vasiloiu Mihai – Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea;
  3. agent principal Apostu Laurențiu – Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea;

Mulțumim tuturor participanților și persoanelor-partenerilor pentru implicare și sprijin!

Comunicat SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE VRANCEA

DGA Vvrancea Cupa Integritatii la tenis de masa2 - FOTO: Eveniment dedicat zilei aniversare a Direcției Generale Anticorupție. Cupa Integrității la tenis de masă

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here