FOTO: Gestul deosebit făcut de polițiști pentru doi nonagenari din Vrancea, care trăiesc izolați de restul lumii

0
338
Sărbătorile de Paști îi vor găsi cu siguranță mai senini pe doi bătrâni din Vrancea, care trăiesc singuri și în condiții grele. Polițiștii au ales să le facă un dar special.

În timp ce, de sărbători, cei mai mulți oameni care merg cu ajutoare aleg alimentele, polițiștii și-au dăruit sufletul și trupurile: le-au oferit bătrânilor un zâmbet și o vorbă bună, dar i-au ajutat și la treburile casei. Le-au făcut tot ce aveau nevoie prin gospodărie, pregătindu-le locuințele pentru sărbătoare.

Tataie Ion si Mamaie Tudora politia romana2 - FOTO: Gestul deosebit făcut de polițiști pentru doi nonagenari din Vrancea, care trăiesc izolați de restul lumii Iată povestea unei fapte bune, spusă de polițiști: „Un om cinstit are în polițist un prieten”- așadar am ales sau ne-au ales doi vârstnici, de 93, respectiv 90 de ani, care trăiesc izolați, fără curent electric, într-o comuna vrânceană de munte dar care și își duc bătrânețile așa cum au făcut o viață întreaga, cu respect și înțelegere reciprocă. Ne-au întâmpinat timizi dar cu cele mai frumoase zâmbete, dornici să fie ajutați la treburile gospodărești dar mai ales de o vorbă bună, o îmbrățisare, o alinare. Sprijiniți și de alți voluntari din cadrul Primăriei și Parohiei Reghiu am reușit în decursul întregii zile să facem reparații căsuței și anexei, să vopsim, să văruim, să plantăm flori, să pregătim lemne, să facem curat dar mai ales să plecăm în suflete cu bucuria oferită de cele mai calde și sincere priviri și îmbrățișări. Alimentele oferite prin valorificarea tichetelor primite în urma acțiunii de donare sânge din luna martie și-au găsit loc în cămăruța lor de provizii având în vedere că se apropie Sărbătorile Pascale. La final, le-am mulțumit pentru sfaturile de viață împărtășite și le-am promis că vom reveni oricând vom avea ocazia.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here