FOTO: Jandarmeria Vrancea are un nou Drapel de Luptă

0

La sediul IJJ Vrancea a avut loc, marți,  ceremonialul militar de schimbare a Drapelului de Luptă al Inspectoratului. “Prin drapelul de luptă se evocă trecutul glorios de luptă al poporului român pentru libertate națională și tradițiile de luptă ale unității, amintind fiecărui militar datoria sfântă de a servi cu credință patria, de a apăra cu orice preț unitatea, suveranitatea și independența României. În armată, drapelul a început să reprezinte însăși unitatea militară. În timpul Războiului de Independență, el s-a dovedit ceea ce a rămas și azi: simbol al onoarei, gloriei și vitejiei militare”, spun jandarmii vrânceni. Ceremonialul militar de primire a Drapelului de Luptă a fost urmat de un ceremonial religios, drapelul fiind sfințit.

La final au avut loc și avansări în grad. Au fost avansaţi în grad înaintea expirării stagiului minim în grad un număr de 2 ofiţeri şi 2 subofiţeri. Printre ofițerii avansați s-a numărat și lt.col Adrian Babiș, inspectorul șef al IJJ Vrancea, care a primit tresele de colonel.

DRAPEL 2 - FOTO: Jandarmeria Vrancea are un nou Drapel de Luptă DRAPEL 3 - FOTO: Jandarmeria Vrancea are un nou Drapel de Luptă DRAPEL 4 - FOTO: Jandarmeria Vrancea are un nou Drapel de Luptă DRAPEL 5 - FOTO: Jandarmeria Vrancea are un nou Drapel de Luptă DRAPEL - FOTO: Jandarmeria Vrancea are un nou Drapel de Luptă

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here